Megbízható üveges Budapesten? Megtalálta!

Mióta az üveget nem csak ablaküvegként használjuk, hanem egyre elterjedtebb alkalmazási területei is vannak: bútorok, belsőterek, konyhák, fürdők, de akár kinti üvegfalak, télikertek, stb., azóta egyre gyakrabban van szükségünk üveges szakemberre. Akár a régi eltört dolgokat javítanánk meg (kitört ablak, eltört asztallap, tönkrement tükör,) akár új dolgokat szeretnénk kialakítani (üveg térelválasztó, zuhanykabin, üvegajtó) első és legfontosabb lépés, a megbízható, jó szakember kiválasztása. Ez látszólag nem okoz gondot: felütjük a cégtárat, vagy bepötyögjük a keresőbe a kulcsszót: „üveges Budapest”, s máris százszámra dobja a gép az ajánlatokat.

Csakhogy az üveges ma már bizalmi feladatkör, majdnem, mint a nőgyógyász. Az ember nem mindenkit enged be az intim szférájába, -jelen esetben pl. a fürdőszobájába,- hogy méretet vegyen a tolóajtóról, tükörről, stb. Ha üvegesről beszélünk, e cikk írójának kicsi, piszkos, sötét műhely jut eszébe, ahol idős bácsi várja a megrendeléseket a megkopott tükrök között.

S bár nyilván van sok ilyen is ma még, egyre inkább elterjedtek az elegáns, csupa tükör, csupa üveg, csupa fény szalonok, stúdiók, ahol szakemberek várják a betérő megrendelőket. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy ilyen helyre sokkal szívesebben tér be az ember. Ha Ön is szívesebben lép be egy ilyen modern, esztétikus üvegstúdióba, akkor Ön megtalálta a keresett üvegest Budapesten!

A 13. kerületben, a Váczi u. 60-62. sz. alatti bemutatótermünkben várjuk kedves ügyfeleinket, hogy a legjobb megoldást kínáljuk Önnek üveges munkák területén! Stúdiónkban szemügyre veheti a kiállított darabokat, emellett készségesen állunk rendelkezésére szaktanácsadással, akár azonnali, helyszíni üvegcserével, gyors, pontos munkavégzéssel, ügyfélbarát árakkal!