Sínbe ültetett üvegkorlát

Sínbe ültetett üvegkorlát:

Sínbe ültetett üvegkorlát megrendelhető: +36302009000 telefonszámon, vagy e-mailen: uveg@uvegstudio.hu.

Előzetesen árajánlatot adunk telefonon, vagy írásban azonnal, amennyiben megfelelő az ár kollégáink helyszíni felmérést, sablonozást, szögméréseket végeznek. Ezek után kezdődhet az üvegkorlát gyártása, majd a helyszíni beépítés. Kivitelezési határidő kb. 3-6 hét.

Üvegkorlát felmérés, tervezés, gyártás és beépítés!
Kérjen időpontot! Bemutatótermünkben beépítve megtekinthetik, kipróbálhatják! Várjuk nálunk!

  • Üvegkorlát készítését vállaljuk magánházakban, intézményekben, irodákban, üzletközpontokban is
  • Kizárólag többrétegű biztonsági üvegekkel dolgozunk
  • Kültérre és beltérre is kiváló anyagokat használunk
  • Rozsdamentes szálcsiszolt, vagy szigény esetén szinterezett tartószerkezetek, különleges megjelenésű ragasztott, edzett üvegeket alkalmazunk

ÜVEGKORLÁT ÁRAK AZONNAL: +36 30 200 9000  

25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, ügyes csapatunk igen nagy gyakorlatot szerzett üvegkorlát beépítés területen is. Az egyszerű társasházi erkélykorlát és a bevásárlóközpontok hatalmas üvegkorlát szerkezetei is többrétegű biztonsági ragasztott üvegből készülnek, mely lehetővé teszi, hogy esetleges üvegsérülések esetén se zuhanjon ki az üvegkorlát.

Beépítés technikai adatai, sinbe ültetett üvegkorlát: A rozsdamentes tartószerkezet rögzíthető a födém oldalára, a födém oldalára, a födémbe besüllyesztve, vagy néhány cm magas profilban a padlón. Ezt az üvegkorlátot edzett és ragasztott üvegből építjük. 

Mindhárom üvegkorlát esetén elmondható, hogy a felhasznált alapanyagok kizárólag magas minőséget és exkluzív megjelenést képviselnek. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazhatók.

Kérjen ajánlatot most!

REFERENCIÁK

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.