Üvegfalak gyártása és telepítése

Szeretnénk felhívni a figyelmüket egy új és innovatív megoldásra az irodák tervezése és kialakítása terén. Olyan irodai üvegfalakat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az irodaházak belső kialakításához, térelválasztókhoz és a tárgyalókhoz egyaránt.

Miért válassza az Üvegstúdió irodai üvegfalait?

  1. Minőségi anyagok: A legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, amelyek hosszú távon is tartósak és ellenállóak, felületük igényes.
  2. Rugalmasság: Az üvegfalaink könnyen tervezhetőek, vagy alakíthatók az iroda igényeinek megfelelően. Ez lehetőséget ad a munkaterületek rugalmas kialakítására és a tárgyalók könnyű berendezésére.
  3. Esztétikai vonzerő: Az Max Üvegstúdió irodai üvegfalai modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek az irodának. Az átlátszó felületek segítenek a természetes fény beáramlásában, ami javítja a munkahelyi hangulatot és növeli a produktivitást.

Képzelje el az irodáját a jövőben! 

Modern irodai üvegfalainkkal lehetősége nyílik egy nyitott és inspiráló munkakörnyezet kialakítására, amely átlátható és lendületes. Pontosan azt az atmoszférát teremtjük meg, amelyet megálmodott.

Ne habozzon! Tegye különlegessé, innovatívvá és trendivé az irodák terét az egyedileg készített és beépített irodai üvegfalainkkal! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyre szabott ajánlatot adjunk Önnek és segítsünk megvalósítani az álmai irodáját.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: +36302009000 E-mail: uveg@uvegstudio.hu

Várjuk jelentkezését és örömmel segítünk megvalósítani az elképzeléseit!

Üdvözlettel, Az Üvegstúdió csapata

Lépcső mellé nem csak üvegkorlát, hanem üvegfal is építhető.

Többrétegű biztonsági edzett üveg alkalmazása indokolt, fix üvegrögzítők vagy szorítóprofilok tartják az üvegfal pozícióját.
Csiszolt, szabadon hagyott élei és kristálytiszta struktúrája adja a valódi luxus megjelenést.

Wellness – medencetér üvegfal megoldással.

10 mm edzett biztonsági üveggel, teljes belmagasságban. Hotel és privát házak kedvelt üvegfal megoldása.

Elegáns és nagyon trendi.   Fürdőszobai üvegfal és üvegajtó épített zuhanykabinokhoz, gőzkabinhoz, teljes belmagasságú, kristálytiszta biztonsági üveggel, WC exkluzív takarása savmart, 10 mm edzett üvegből készült.

Tárgyaló üvegfal fóliázott dekorációval

Fix üvegfal elemek és nyíló ajtó került beépítésre. Padlószőnyegre kerültek a profilok, fent erősített áthidaló tartja meg a szerkezetet.

Ragasztott biztonsági üveget és edzett biztonsági üveget javaslunk, rengeteg felület áll rendelkezésre.

Fürdőszoba üvegfal és üvegajtó

Egyedi zuhanykabin- wc térelválasztó, sokféle megnevezése lehet a képen látható megoldásnak. Igazán a design és a funkció számít itt is. A fürdőszobaburkolat nagyon elegáns, az üvegfal ezt látni engedi. Ebben az esetben használható simán a víztiszta, másnéven float üveg, de a biztonság az elsődleges szempont.

Tárgyaló üvegfal

Tárgyaló üvegfal betétekkel is kiegészíthető, amely légies megjelenést és az átlátható tereket is biztosítja. A színezett többrétegű hangszigetelő üvegekkel fokozhatjuk az iroda megjelenésének a színvonalát. Az üvegfalak utólagos dekorációjára van lehetőség. Okos üvegfalak LCD fóliával érhetőek el, amelyet telepítés után helyezünk fel

Irodaházban

Irodaházban leggyakrabban üvegfal és üvegajtó tölti be a térelválasztás funkcióit. Ez esetben kiemelten fontos az üvegfal megfelelő hangszigetelése, a tokos üvegajtók és a duplocool technologia szakszerű alkalmazása. Legmodernebb megjelenést a kristálytiszta színnel érjük el.

Folyosó, lépcsőház

Folyosó, lépcsőház üvegfal magánlakásokban és irodai környezetben egyaránt jól mutat. Hotel, étterem, wellness és fittness részlegek üvegfal megoldásai rendkívül elegánsak. Fólia vagy homokfújt dekor minden üvegfalra kérhető.

Amerikai konyha üvegfal térelválasztással

Helytakarékos megoldás.A konyha gyakran a lakás központi része, azonban vannak olyan időszakok, amikor a lezárása mellett döntünk. Design fehér konyhabútorhoz feltétlenül kerüljük a normál síküveget, válasszuk a kristálytisztát, így a fehér az üvegfal mögött is fehér marad.

Iroda és tárgyaló üvegfal kialakítás gipszkarton betétekkel

Néha úgy érezzük, ez már egy többéves design, azonban minden az üvegtípus helyes megválasztásán és a falbetét trendi színein, burkolatain múlik. Dolgozószoba és gyerekszoba esetében gyakran építünk fix üvegfalakat kialakított nyílásokba. Az üvegfal rögzítése az erősített bordáknak köszönhetően még gipszkarton falba is rendkívül egyszerű és stabil.

Exkluzív irodai környezet

Exkluzív irodai környezet fóliázott dekorációs üvegfal alkalmazásával. Fix üvegfal elemek és egyszárnyú nyíló ajtó került beépítésre.

Padlószőnyegre kerültek a profilok, fent erősített áthidaló tartja meg a szerkezetet. Ragasztott biztonsági üveget és edzett biztonsági üveget javaslunk, rengeteg felület áll rendelkezésre.

Fürdőszoba falai

Fürdőszoba falai is készülhetnek üvegből, nagyon trendi fürdőszoba a hálószobában, abszolút kristálytiszta üvegfal megoldással.
Üveg válaszfal mögött fürdőszobai üveg zuhanyfal, vagy egyedi zuhanykabin tovább fokozza a modern megjelenést.

Kristálytiszta üveget és funkcionális zuhanyüveget javaslunk. Hotelekben, szállodákban és magánlakásokban is gyakran készítjük.

Tárgyaló üvegfal

Tárgyaló üvegfal szinterezett fix üveg rögzítő profilokkal, tok nélküli nyíló ajtókkal, faburkolattal ellátott falbetétekkel építve.

Normál biztonsági üvegből készült üvegfal és üvegajtó kombinációk

Matt, biztonsági üvegfalak üvegajtóval, középzárral. A belátás gátolva, de a megjelenés exkluzív.

Fával kombinált irodai üvegfal fix elemekkel

Fával kombinált irodai üvegfal fix elemekkel. Hidegburkolatra kerültek a profilok. Ragasztott biztonsági üveget és edzett biztonsági üveg indokolt.

Szintén a Fa és üveg tökéletes kombinációja. Extra víztiszta üvegfal, erezett fa hatású burkolat mellett.

Az üvegfal nem kötött stílushoz. Minden környezetben megállja a helyét legyen az ipari, vagy modern, minimál. A funkció és a látvány tökéletes találkozása.

Üvegfalaink a szép házak oldalain is megjelentek, IDE kattintva bővebben olvashatnak erről.még több kép

Kérjen ajánlatot most

REFERENCIÁK
még több kép

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.


Ajánlatkérés