Pontmegfogásos üvegkorlát

Bemutatótermünkben kiállítottuk a pontmefogásos üvegkorlátot is.

Kérjen időpontot! Szeretettel várjuk Önöket, próbálják ki nálunk! 1132 Bp. Váci út 60-62. Könnyű parkolás az üzlet előtt gépkocsival, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrómegállótól.

Üvegkorlát árak most: +36 30 200 9000  

Pontmegfogásos üvegkorlátok:

Ügyes csapatunk igen nagy gyakorlatot szerzett ezen a területen is. 

Az egyszerű társasházi erkélykorlátok és bevásárlóközpontok hatalmas üvegkorlát szerkezetei is többrétegű biztonsági ragasztott üvegből készülnek, mely lehetővé teszi, hogy esetleges üvegsérülések esetén se zuhanjon ki az üvegkorlát.

A Pontmegfogásos üvegkorlát: a Rendkívül dekoratív, modern megjelenésű üvegkorlát oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, így akadálymentes kilátást biztosít. A födém, illetve a lépcső oldalmetszetére csatlakoznak a pontmegfogásos szerelvények. Az üveg éleinél nincs fém tartószerkezet, az üvegelemek pontszerűen kerülnek rögzítésre. Ez a típusú üvegkorlát minden esetben ragasztott, edzett  biztonsági üvegből készül. Pontmegfogásos rögzítéssel kivitelezhetők üvegkorlátok, mellvédek, üvegtetők, üveg előtetők, lépcsők, állmennyezetek, zuhanykabinok is.

Beépítés technikai adatai, pontmegfogásos üvegkorlát: Első lépésként dűbeles és/vagy ragasztásos eljárással a pontmegfogások szerkezetét rögzítjük a födémen, vagy oldalsó tartószerkezeten. Ezt követően sablonozást és pontos felmérést végzünk, osb lapokkal imitáljuk az üvegek helyzetét, így kapjuk az üvegkorlát biztonsági üvegelemeinek a pontos paramétereit, amelyeket gyártásba adhatunk. Majd a kész, furatolt biztonsági korlátüveg lapokat 40 – 70 mm átmérőjű szorítótárcsával rögzítjük az előre beépített pontmegfogásos szerkezetbe. Az üvegkorlát stabil tartása megkívánja, hogy a rögzítési pontok vertikális elhelyezése egymástól maximum 12-15 cm,  vízszintes irányban pedig a 50-70 cm távolságra legyenek.

Üvegkorlát felmérés, tervezés, gyártás és beépítés 
Bemutatótermünkben beépítve megtekinthetik, kipróbálhatják! Várjuk nálunk!

Kérjen ajánlatot most!

REFERENCIÁK

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.