Üvegkorlát

Az üvegkorlát beépítése szolgáltatásaink fontos része

A modern építészet egyik legnépszerűbb eleme az üvegkorlát, amely nem csak a különféle terek vizuális határát jelöli ki, de megfelelő biztonságot ad és a térérzetet is növeli. A MAX Üvegstúdió, 25 éves piaci tapasztalatával, a tervezéstől a beépítésig teljes körű szolgáltatást nyújt ezen a területen. A gyártás során különös figyelmet fordítunk az anyagok minőségére, kizárólag többrétegű biztonsági üvegekkel dolgozunk, amelyek garantálják a korlátok tartósságát és exkluzív megjelenését. Az előzetes árajánlatot követően, kollégáink a helyszínen végzett alapos felmérés, sablonozás és szögmérések után kezdik el a gyártást. Ez a folyamat biztosítja, hogy a kész termék pontosan illeszkedjen a helyszín adottságaihoz és az ügyfél igényeihez. A beépítési folyamat során a rozsdamentes tartószerkezeteket, valamint a különleges megjelenésű ragasztott, és/vagy edzett üvegeket alkalmazunk, hogy a végeredmény minden szempontból megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A kivitelezési időszak, amely általában 2-6 hét között mozog, lehetővé teszi számunkra, hogy minden projektet a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással valósítsunk meg.

Az üvegkorlát beépítése

A beépítési folyamat a MAX Üvegstúdióban rendkívül részletes és személyre szabott. Minden projekt elején figyelmet fordítunk arra, hogy az ügyfél igényeit és az építészeti adottságokat tökéletesen összehangoljuk. Az általunk elkészített és beépített üvegek nemcsak funkcionális elemek, hanem lényeges design komponensek is, amelyek jelentősen befolyásolják egy épület vagy belső tér megjelenését. Az üvegkorlát készítését vállaljuk magánházakban, irodákban, üzletközpontokban, valamint intézményekben is, ahol azok modern megjelenést és átláthatóságot kölcsönöznek a tereknek. A többrétegű biztonsági üvegek alkalmazása mellett különös figyelmet fordítunk a tartószerkezetek anyagválasztására is, legyen szó rozsdamentes, szálcsiszolt vagy szükség esetén szinterezett felületekről. A gyártási folyamat során a legmodernebb technológiákat és design megoldásokat alkalmazzuk, hogy a beépített korlátjaink tökéletesen illeszkedjenek a környezetbe, miközben biztosítják a szükséges biztonságot és stabilitást. A beépítési folyamat során nagy gondot fordítunk arra, hogy minden egyes darab a lehető legnagyobb pontossággal kerüljön telepítésre, garantálva ezzel a hosszú távú használhatóságot és biztonságot.

Rögzítési technikák és alkalmazási területek

A rögzítési technikák széles választéka kulcsfontosságú szerepet játszik az esztétikai és strukturális jellemzőkben. A MAX Üvegstúdió széles körben alkalmazza a legkorszerűbb rögzítési megoldásokat, mint például a sínbe ültetett, pontmegfogásos és oszlopos rögzítési technikákat.

A vonalmenti üvegkorlát profilját besüllyesztve a padlóba, a burkolat síkjára, vagy a homlokzati síkra tehetjük, a meglévő építészeti terveknek megfelelően. A sínben rögzíthetőek a biztonsági üvegek.

A pontmegfogásos üvegkorlát, amelye oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, rendkívül dekoratív és modern megjelenést biztosít, akadálymentes kilátást nyújtva. Az üvegek pontszerű rögzítése lehetővé teszi, hogy ez a típusú üvegkorlát rendkívül elegáns és légies hatást keltsen.

Az oszlopos üvegkorlát, amely stabil és megbízható tartószerkezetet biztosít, különösen alkalmas nagyobb területek biztonságos határolására. Minden rögzítési technika alkalmazásakor a legnagyobb gondossággal választjuk ki az anyagokat és a szerelvényeket, hogy az általunk beépített üvegkorlát a lehető legmagasabb biztonsági és esztétikai elvárásoknak is megfeleljen.

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Oszlopos üvegkorlát és oszlop nélküli üvegkorlátot építünk kizárólag magas minőségben, igényes anyagfelületekkel. Hotel, irodaház, társasház, terasz, lépcsőház üvegkorlát megoldásokkal várjuk.

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

Bemutatótermünkben kiállítottuk a pontmefogásos üvegkorlátot is.

Kérjen időpontot! Szeretettel várjuk Önöket, próbálják ki nálunk! 1132 Bp. Váci út 60-62. Könnyű parkolás az üzlet előtt gépkocsival, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrómegállótól.

SÍNBE ÜLTETETT ÜVEGKORLÁT

  • Üvegkorlát készítését vállaljuk magánházakban, intézményekben, irodákban, üzletközpontokban is
  • Kizárólag többrétegű biztonsági üvegekkel dolgozunk
  • Kültérre és beltérre is kiváló anyagokat használunk
  • Rozsdamentes szálcsiszolt, vagy szigény esetén szinterezett tartószerkezetek, különleges megjelenésű ragasztott, edzett üvegeket alkalmazunk

Kérjen ajánlatot most!

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.