Kádparaván

Bemutatótermünkben kiállítottuk a kádparavánok gyakori típusait! Kérjen időpontot és jöjjön, próbálja ki őket Ön is! 

1132 Bp. Váci út 60-62. Könnyű parkolás az üzlet előtt! Gyalogosan pedig 5 perc a Lehel téri metrómegállótól!

A MAX kádparaván előnyei:

  • Egyedi méret! Minden kád méretére pontosan illeszkedik, egyedileg, Önnek gyártjuk! (íves üveget nem készítünk)Bármilyen kialakítás! Mérete és kialakítása tetszőleges fix, nyíló, harmonika, stb….
  • Felméréstől a beépítésig 6 héten belül.
  • Exkluzív, modern megjelenés és igényes, prémium minőségű kádparaván. Trendi keret nélküli kivitelben
  • Maximális biztonság. minimum! 8mm edzett biztonsági üveggel dolgozunk!
kadparavan-46

MAX 01 kádparaván

MAX 01 kádparaván: Fix, egy elemes 8 mm edzett biztonsági üvegbõl készül. Mérete tetszõlegesen megválasztható. A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum 2 cm.

Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveglap. Az üvegek éle polírozott, az exkluzív megjelenés garantált. A MAX 01 kádparaván szerelvényigénye általános méretben 3 db rozsdamentes, fix üvegrögzítõ, opcionálisan felsõ merevítés, átlátszó vízzárás.

MAX 02 kádparaván

A MAX 02 kádparaván: Behajtható egy elemes 8 mm edzett biztonsági üvegből készül. Mérete tetszőlegesen megválasztható. Jobbos, vagy balos kivitelben is kérhető. A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum 1 cm. Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveglap.

Az üvegek éle polírozott, az exkluzív megjelenés garantált. A MAX 02 kádparaván szerelvényigénye általános méretben 2 db rozsdamentes, nyíló, fali üvegrögzítõ pánt, ajtógomb, átlátszó vízzárás.

MAX 03 kádparaván

A MAX 03 kádparaván: bármilyen fix, vagy nyíló egyedi formára kialakított, egy elemes, 8 mm edzett biztonsági üvegből készül. Mérete tetszőlegesen megválasztható. Jobbos, vagy balos kivitelű. Fix szerkezettel is kérhető, ebben az esetben a szerelvényigény és a műszaki tartalom megegyezik a 01 kádparavánnál leírtakkal.

A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum 1 cm. Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveglap. Az üvegek éle polírozott, az exkluzív megjelenés garantált. A MAX 03 kádparaván szerelvényigénye általános méretben 2 db rozsdamentes, fali nyíló üvegrögzítő pánt, átlátszó vízzárás, ajtógomb.

MAX 04 kádparaván

A MAX 04 kádparaván: 1 fix és 1 nyíló elembõl álló 8 mm edzett biztonsági üvegbõl készül. Mérete tetszõlegesen megválasztható. Jobbos, vagy balos kivitelû, egyenes síkú, vagy szögben rögzített. Fix szerkezettel is kérhetõ. A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum 2 cm. Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveg. Az üvegek éle polírozott, az exkluzív, egyedi megjelenés garantált.

A MAX 04 kádparaván szerelvényigénye általános méretben 2 db rozsdamentes, nyíló üveg – üveg rögzítõ pánt, 3 db fix üvegrögzítõ, opcionálisan felsõ merevítés, átlátszó vízzárás, ajtógomb. A szerelvények felülete választható fényes, vagy matt kivitelben, formavilágát tekintve lehet minimal, mediterrán, vagy klasszikus stílusú, a fürdõszoba kialakításának megfelelõen.

MAX 05 kádparaván

A MAX 05 kádparaván: 2 nyíló elemből álló, teljesen a falra hajtható 8 mm edzett biztonsági üvegből készül. Mérete tetszőlegesen megválasztható. Jobbos, vagy balos kivitelű, egyenes síkú, vagy szögben rögzített. Fix szerkezettel is kérhető. A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum 2 cm. Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveg.

Az üvegek éle polírozott, az exkluzív, egyedi megjelenés garantált. A MAX 05 kádparaván szerelvényigénye általános méretben 2 db rozsdamentes, nyíló üveg – üveg rögzítő pánt, 2 db nyíló, fali üvegrögzítő pánt, átlátszó vízzárás, ajtógomb. A szerelvények felülete választható fényes, vagy matt kivitelben, formavilágát tekintve lehet minimal, mediterrán, vagy klasszikus stílusú, a fürdőszoba kialakításának megfelelően.

MAX 06 kádparaván

A MAX 06 kádparaván: 1 fix és 2 nyíló elemből álló 8 mm edzett biztonsági üvegből készül. Mérete tetszőlegesen megválasztható. Jobbos, vagy balos kivitelű, egyenes síkú, vagy szögben rögzített. A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum 2 cm. Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveg. Az üvegek éle polírozott, az exkluzív, egyedi megjelenés garantált.

A MAX 06 kádparaván szerelvényigénye általános méretben 4 db rozsdamentes, nyíló üveg – üvegrögzítő pánt, 3 db fix üvegrögzítő, felső merevítés, átlátszó vízzárás, ajtógomb. A szerelvények felülete választható fényes, vagy matt kivitelben, formavilágát tekintve lehet minimal, mediterrán, vagy klasszikus stílusú, a fürdőszoba kialakításának megfelelően.

MAX FANTÁZIA kádparaván

MAX FANTÁZIA kádparaván: TETSZŐLEGES elemekből álló 8 mm edzett biztonsági üvegből készül. Mérete egyedileg megválasztható. Jobbos, vagy balos kivitelű, egyenes síkú, vagy szögben rögzített.

Fix, vagy nyíló szerkezettel is kérhető. A felfogatáshoz szükséges kádperem szélessége minimum 2 cm. Az üveg típusát tekintve lehet víztiszta, savmart, bronz, vagy egyedi homokfújt mintával ellátott üveg.

A kádparaván készítés folyamata:

Ha bármely kádparaván megtetszett, hívjon bennünket vagy írja meg nekünk, milyen szeretne! Azonnal készséggel tájékoztatjuk az árakról, amennyiben az árajánlatot és a kiajánlott műszaki tartalmat megbeszéljük, vagy e-mailben egyeztetjük. A szakembereink Önnel egyeztetett időpontban felmérik a kádparaván helyét, a helyszínen további javaslatokat tesznek, tájékoztatják Önt a lehetőségekről. Kiválaszthatják a szerelvények és az üveg típusát, megbeszélik a beépítés időpontját.

A felhasznált anyagok és a kádparaván garanciái:

Biztosak vagyunk abban, hogy a beépített kádparaván hosszú távon is tökéletes megjelenést és elégedettséget fog biztosítani a tulajdonosainak! Mi tudjuk, hogy a szerelvényeink és az üveglapok magas minõséget képviselnek, ezért 1 év garanciát vállalunk az üvegekre és a szerelvényekre egyaránt. Az elsõ kádparavánokat 2001-ben építettük, és még ma is úgy mutatnak, mint sok évvel ezelõtt! Hogyan lehetséges ez? Nincs olyan eleme (a szilikonon kívül) ami elöregedhet. Az edzett üveg 100 év múlva is üveg, a szerelvény pedig szintén tartós darab.

A kádparaván tisztítása:

A kádparaván tisztításához és a tisztaság megóvásához a speciális Nanotechnológiát ajánljuk.

Üveg, kádparaván, kádparavánok, paravánok, zuhany paraván.

Kérjen ajánlatot most

REFERENCIÁK

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.