Üvegajtó

Bemutatjuk lenyűgöző üvegajtó kínálatunkat. Miért válassza az üvegajtót?

Számos indokot sorolhatnánk fel. Az üvegajtó nem csupán növeli a terek eleganciáját, de minden helyiségben csodás megújulást hozhat. A fényáteresztő képessége révén otthonokban, irodákban és kereskedelmi helyszíneken is tágasabb és modernebb hatást kelt, miközben megtartja a funkcionális szempontokat.
Az üvegajtó sokféle design és testreszabhatóság mellett lehetővé teszi, hogy minden igényt kielégítsen, legyen szó minimalista, klasszikus vagy modern stílusról. Kínálatunkban többféle típusú üvegajtó megtalálható, melyek bármilyen környezetben remekül mutatnak. Az alkalmazásuk során növelik a tér és a fény érzetét, legyen szó egy elegáns irodáról, ahol az átláthatóság és nyitottság a kulcsfontosságú, vagy egy exkluzív lakásról, ahol a tisztaság és légiesség jelképeként állnak. Az üvegajtó előnyt jelent az éttermekben és kiskereskedelmi egységekben is, ahol az elegancia és átláthatóság kiemelt szempont. Nemcsak a funkcionalitást szolgálja, hanem stílusosan integrálható különböző belsőépítészeti megoldásokba is.
Az általunk készített üvegajtók egyedi megoldásokat kínálnak minden helyzetben. Nemcsak gyakorlati választás a trendi belsőépítészet jegyében, de dekoratív elemként is funkcionálhatnak. A különböző típusok, mint a matt, savmaratott vagy színezett üvegek, lehetőséget nyújtanak arra, hogy személyre szabja az üvegajtót, legyen szó egy minimalista stílusban díszített irodáról, egy nyugodt otthoni környezetről vagy egy dinamikus üzleti térről. Az üvegajtó kiválasztásánál a tartósság és a biztonság is fontos szempont. Valamennyi, a kínálatunkban szereplő üvegajtó kiváló minőségű edzett üvegből készül, így garantált a hosszú távú használhatóság és a biztonság. Emellett esztétikailag és funkcionalitás szempontjából is értéket képviselnek, így nem meglepő, hogy a modern építészet és belsőépítészet egyre elengedhetetlenebb részeivé válnak.

Üveg típusok és vasalatok

Kínálatunkban szabadon választhat. A 8-10 mm vastag víztiszta biztonsági üvegtől a savmart verziókon és a bronz, szürke vagy zöld színezett verziókig minden igényt kielégítünk. Az egyedi minták, mint például a homokfúvott díszítések, lehetővé teszik, hogy valóban személyre szabja fürdőszobáját, üzletét vagy irodáját. Széles választékkal rendelkezünk vasalatok terén is, amelyek hozzájárulnak az üvegajtó elegáns megjelenéséhez és tartósságához. Fényes króm, szálcsiszolt , fekete, antracit, vagy egyedi színre szinterezett választékunkban minden stílushoz megtalálja a megfelelő lehetőséget.
A toló üvegajtó szerelvényeinél kiemelten fontos szempont a fékező mechanikák beépítése, amely magas komfortfokozatot nyújt használat közben. Üveg tolóajtó szerelvényei esetében a DORMA, vagy a BOHLE üvegajtó vasalatokat gyártó, piacvezető német cég termékeit preferáljuk. Az üvegajtó gyakran fix üvegfalba építve jelent komplett megoldást. A tolóajtóknál mennyezeti, vagy fix üvegfalon történő rögzítés lehetséges, a nyíló üvegajtókat pedig jellemzően zsanérok, vagy forgáspontok segítségével használhatjuk. A tokos üvegajtó a hangszigetelés szempontjából akár egyéb válaszfalban, akár üvegfalban megfelelő választás.

Cégünk vállalja az üvegajtók felmérését, gyártását, szállítását és beépítését. Bemutatótermünkben kiállítva megtekintheti a teljes üvegajtó választékot. Keressen bennünket, hogy árajánlatot készíthessünk az Ön által választott kivitelre.

Kérjen ajánlatot most!

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.