Üvegfal

Miért válasszon a mi üvegfal kínálatunkból?

Az üvegfal több, mint egy design elem. Kulcsfontosságú szerepet tölt be a modern munkahelyi környezet kialakításában. A MAX Üvegstúdió termékei a legkifinomultabb anyagok felhasználásával készülnek, biztosítva ezzel a tartósságot, amelyre ügyfeleink hosszú távon számíthatnak. Rugalmas tervezési lehetőségeink lehetővé teszik az irodák, tárgyalók és nyitott terek személyre szabott kialakítását, így a munkahely nemcsak funkcionálisabbá, hanem esztétikailag is vonzóbbá válik. Egy üvegfal által biztosított természetes fény növeli a munkahelyi jólétet és elősegíti a produktivitást. A MAX Üvegstúdió elkötelezett amellett, hogy igényre szabott megoldásaival inspiráló munkakörnyezetet teremtsen, ahol mindenki szívesen tölti idejét.

Az üvegfal széleskörű alkalmazása

A MAX Üvegstúdió kínálata nem csupán az irodai környezeteket képesek átalakítani, otthonokban, hotelekben, éttermekben és wellness központokban is új dimenziót nyitnak. Ezek beépítésével a térelválasztók újraértelmezésre kerülnek, lehetővé téve a terek vizuális bővítését anélkül, hogy azok elveszítenék intimitásukat. Kiválóan alkalmazkodnak minden egyedi igényhez, legyen az a nappali és konyha közötti elegáns elválasztás, vagy egy nyitott irodai terület szekcionálása. Az átlátszóságuk pedig elősegíti a természetes fény maximális kihasználását, miközben modern design elemként is funkcionál. Továbbá, az innovatív megoldások, mint az okosüveg technológia, lehetővé teszik a privát szféra azonnali szabályozását, hiszen egy gombnyomással válthatunk az átlátszó és matt üvegek között. Ez a technológia különösen hasznos olyan helyiségekben, ahol az adott pillanat igényei szerint változó intimitásra van szükség.

Tervezés és megvalósítás – Egyedi megoldások és rögzítési technikák

A MAX Üvegstúdió a felmérés és a kivitelezés során kiemelt figyelmet fordít a rögzítési technikákra, az üvegfal méretezésére és összeállítására, biztosítva, hogy minden szerkezet stabil, biztonságos és esztétikailag is megfelelő legyen. A projektjeink során alkalmazott anyagok és technikák széles skáláját kínáljuk, amelyek lehetővé teszik a széleskörű és innovatív üvegfal alkalmazást különböző területeken.

  • Alsó, felső és szorítósínes rögzítés

Irodákban gyakran alkalmazott megoldás, amely stabil támasztékot biztosít, miközben minimalista megjelenést kölcsönöz. Ez a módszer különösen alkalmas nagyobb, nyitott terekben való használatra, ahol a tér érzetét szeretnénk fokozni. Lehetőség van fekete, vagy bármely RAL kód alapján más színű szerelvényeket használni.

  • Fix üvegrögzítők és keskeny profilok

Wellness és fürdőszobai alkalmazásoknál előnyös, ahol a tisztaság, a higiénia és az elegancia a legfontosabb. Ezen technikák segítségével az üvegfal majdnem láthatatlanul integrálódik a térbe, hozzájárulva a luxus és nyugalom általános érzetéhez.

  • Pontmegfogásos rögzítés

Speciális esetekben, ahol a design különösen fontos szempont, a pontmegfogásos rögzítés lehetővé teszi az üvegfal még dinamikusabb és lélegzetelállítóbb beillesztését. Ez a technika különleges üvegigényeket támaszthat, de egyedi és lenyűgöző vizuális hatást eredményez.

  • Edzett biztonsági üveg és ragasztott biztonsági üveg

Biztonságunk érdekében a MAX Üvegstúdió kizárólag a legmagasabb minőségű, edzett vagy laminált biztonsági üvegeket használja, amelyek ellenállnak a mechanikai behatásoknak és biztosítják az üvegfalak hosszú élettartamát.

A felmérési folyamatban a MAX Üvegstúdió magasan képzett munkatársai gondosan mérlegelik az egyes projektek sajátosságait, hogy meghatározzák a legmegfelelőbb rögzítési technikákat, figyelembe véve a terület funkcióját, az esztétikai elvárásokat és a biztonsági követelményeket. Az egyedi igények alapján választott rögzítési megoldások nem csak a szerkezet stabilitását garantálják, hanem hozzájárulnak a tervezett tér vizuális és funkcionális tökéletességéhez is.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy innovatív üvegfal megoldásokkal segítse ügyfeleit abban, hogy valóra válthassák elképzeléseiket, miközben a funkcionalitás, a biztonság és az esztétika harmonikus egyensúlyát tartják szem előtt.

Teljeskörűen vállaljuk a felmérést, gyártást és beépítést. Szeretettel várjuk bemutatótermünkben, ahol számos különböző üvegfalat állítottunk ki, hogy megtekinthessék az elérhető anyagokat, színeket, felületeket. Ha bármilyen kérdése van vagy árakra, segítségre van szüksége, készséggel állunk rendelkezésre.

üvegfal

Térelválasztó üvegfal

Ha modern térelválasztást szeretnénk, akkor leginkább az üvegfal jön szóba. Több célból alkalmazunk üvegfalat, de a lényeg, mindig a térelválasztás és a design. Ami még ennél is fontosabb, az a maximális biztonság.

Magánlakásokban konyha – nappali – étkező – és fürdőszoba elválasztó üvegfalait építjük, erről bővebben a zuhanyfalaknál írunk, munkahelyi környezetben tárgyalókat és irodákat, szépségszalonokban különböző kezelőhelységeket alakítunk ki.  Uszodákban, szállodákban wellness részlegeket, öltözőket építünk üvegből.

Irodai üvegfalak – irodaház belső kialakítások – tárgyalók:

Alábbiakban bemutatjuk az általunk alkalmazott beltéri üvegfal rendszert, amely előnyeit irodai környezetben nyújtja, mint az átláthatóság, a fény és helytakarékosság. Megjelenésében elegáns és minimál stílust képvisel.

Exkluzív megjelenésű üvegfal mindig eleganciát és luxust tükröz.

üvegfal

Kérje telefonon azonnal, vagy e-mailen ingyenes és gyors árajánlatunkat, elfogadás esetén a helyszíni felmérést, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást bemutatótermünkben és a helyszínen!Az egyedi üvegfal kivitelezése precíz előkészítést és kivitelezést igényel. Mindenképpen tapasztalt, gyakorlott szakemberre bízza a kivitelezést!

Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe. Szeretettel várjuk!

A tervezésben is segítünk: 

Beltéri üvegfal tervezése, előkészítése során érdemes a segítségünket igénybe venni.

A beltéri üvegfal elkészítése előtt fontos jól megtervezni a teret. Ez megadja a megfelelő méretű és típusú biztonsági üveget, valamint a preferált színeket, esetleges osztásokat. Az üvegfalak helyes tervezése hozzásegít a megfelelő végeredmény kialakításához, amely mindannyiunk közös érdeke.

Üvegfalat sokféle típusú üvegből építünk. Az edzett üveg, laminált biztonsági üveg és ezek kombinációi alkalmasak üvegfalakhoz. Természetesen minden egyes típusnak megvannak az előnyei. A felhasznált szerelvények típusa és színe is befolyásolhatja a fal megjelenését és funkcióját. Jelenleg a tokok bármely RAL színben rendelkezésre állnak. Újabban nagy igény van a keret nélküli üvegfalak készítésére, ennek lehetőségeiről is szívesen tájékoztatjuk a Megrendelőinket. 

A bemutatóteremben, illetve a helyszínen, a tapasztalt szakemberrel folytatott konzultáció segítséget ad abban, hogy a megfelelő üveget, funkciót, színt és ezáltal a várt megjelenést válasszuk ki a megrendelő komplex igényeinek megfelelően.

Pontos tervezés és pontos méretvételt követően, minden üvegfal egyedi méretben készül a gyártóüzemünkben. 

 

Kérjen ajánlatot most

Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.