Egyedi zuhanykabin hosszú évtizedekre!

Egy háztartásban a bútorokat könnyen lecseréljük, veszünk új szőnyegeket és különféle berendezési tárgyakat, a fürdőszoba egyes részeit viszont nem szívesen változtatjuk meg. Éppen ezért érdemes már a fürdő kialakításának tervezésekor a minőségi és megbízható elemeket választani.

Nincs ez másként az egyedi zuhanykabin esetén sem, amelyektől a megrendelők joggal várják el, hogy hosszú évtizedekig tökéletes szolgálatot nyújtsanak. Cégünk ebben tud Önnek segíteni, ugyanis mi a megrendelőink igénye szerint megtervezzük, legyártjuk és be is építjük az egyedi zuhanykabin összes elemét, amelyek gondosan válogatott alapanyagokból tevődnek össze. Minden esetben biztonsági üvegekkel dolgozunk, amelyekkel nem csak a tökéletes biztonság, de a hosszantartó működés is garantálható. 

Nincs ez másként az egyedi zuhanykabinok szerelvényei kapcsán sem. Ebben az esetben rozsdamentes alkatrészeket használunk, fényes, vagy matt felülettel. Az általunk használt ajtópántok fokpontos beállításokkal szerelhetők, s ezáltal az üvegfelületek tökéletes illeszkedése garantálható lesz. Az egyedi zuhanykabin tetszőleges méretre készül, többféle kialakítás elképzelhető. Az egyszerű zuhanyfaltól kezdve akár az U alakú, három falsíkon épített egyedi zuhanykabin is megoldható, sőt toló zuhanyajtó és harmonika zuhanykabinok is gyakran épülnek egyedi méretre biztonsági üvegekből.

Természetesen esztétikai szempontból is többféle lehetőséget kínálunk megrendelőink számára, így a szerelvények lehetnek klasszikus, modern, letisztult, vagy épp mediterrán stílusúak is. Cégünk tehát garantálja a kiváló minőséget és a hosszantartó működést, az egyedi zuhanykabin összes elemét illetően. Ha további információkra is kíváncsi, böngésszen a weboldalunkon, vagy keressen fel minket a feltüntetett elérhetőségeink egyikén, illetve személyesen is, bemutatótermünkben!