Egyedi üvegtető gyorsan és egyszerűen!

Az üvegtető nem csak esztétikus, de kifejezetten praktikus és egyedi megoldás, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon kerül előállításra és beszerelésre. Cégünk számára első a biztonság, így az általunk készített üvegtetők minden esetben biztonsági üvegből készülnek, tehát ellenállnak a legnagyobb fizikai hatásoknak is. Vagyis az üvegtető biztonságos, ugyanakkor számtalan egyéb érv is mellette szól.

Így például a fényáteresztéssel kapcsolatos előnyök. Az üvegtetők használata mellett ugyanis óriási mennyiségű fény juthat a belső terekbe, ami egyrészt egészségügyi szempontból hasznos, másrészt pedig a nappali világításból eredő rezsiköltségeket lecsökkenti. Cégünk az üvegtetők elkészítését minden esetben egyedi igények szerint végzi, így megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy az ingatlanjuk külleme pontosan úgy változik, ahogyan ők azt megálmodták.

Természetesen a folyamat során minden munkálatot elvégzünk, kezdve a felméréssel, egészen a kivitelezés legutolsó szakaszáig. Vállaljuk előtetők elkészítését, a tetők üvegezését teraszfedést és üvegtetők kialakítását is. Amennyiben az szükséges, az üvegtetőt minőségi hőszigetelő üvegből alakítjuk ki, így gondoskodva arról, hogy az ingatlan szigetelése ebben a formában is tökéletes legyen. Itt fontos megemlíteni, hogy a hőszigetelt üvegeket kizárólag hőhídmentes szerkezetekbe szabad csak beépíteni! Soha ne engedjenek szigetelés nélküli szerkezetet lefedni hőszigetelt üveggel. Sajnos találkoztunk olyan esettel, amikor utólag télikertté alakítják át a teraszt, erkélyt, a meglévő fa szerkezetre hőszigetelt üveget építenek. Ilyen esetben a fűtött helységben a hőmérsékletkülönbségek miatt a hőhidaknál pára képződik, ez az üvegről visszacsöpög, leejtés esetén a falakon végig folyik. Érdeklődjön a szakszerű lehetőségekről!

Mindemellett szolgáltatásuk meglehetősen gyors, így a felmérést követő első hétben munkatársaink már beépítik a megfelelő üveg elemeket. Minden további részletet megtalálhat a weboldalunkon, így ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, keressen minket bizalommal!