Zuhanyfal fürdőszoba felújításakor

A nyár a felújítások és korszerűsítések időszaka, mely során gyakran esik a választás a fürdő átalakítására.  Régi és új építésű ingatlanok esetében egyaránt fontos szerepet tölt be ez e helyiség, hiszen korántsem mindegy, milyen kényelmes körülmények között van lehetőségünk a tisztálkodásra és a fárasztó munkanap utáni felfrissülésre. Nem csak a bútorok és a szaniterek kiválasztására érdemes azonban odafigyelni, hanem a zuhanyzó kialakítására is.

A zuhanyfal egészen egyedi lehetőségeket rejt magában, és akár különleges méretű változatok is elkészíthetőek. Kifejezetten a fürdőszoba esetében szokott előfordulni, hogy az egyedi méretekhez igencsak nehéz előre gyártott berendezéseket kapni. Nincs ez másként akkor sem, ha zuhanyfal vásárlás előtt állunk, s ilyenkor kifejezetten jól jön az olyan szolgáltatás, mely egyedi méretre gyártott zuhanyfal előállítást kínál.

Természetesen nem csak a fürdőszobában kaphatnak helyet a méretre gyártott üveg felületek, hanem korlátként, tolóajtóként, előtetőként, vagy például zuhanykabinként is remek választásnak bizonyulnak. Fürdő átalakítás során érdemes a zuhanyfal mellett letenni a voksot, mely ráadásul olyan felületkezeléssel készül, ami a vízkő lerakódását megakadályozza.

Tegye otthonát stílusosabbá, egyedibbé és különlegesebbé üveg alapanyagok használatával! Legénylakásokba, családi fészkekbe vagy kis alapterületű panelekbe is megtalálhatja azokat az ideális üveg típusokat, engedje szabadon fantáziáját! Egyedi igényeinek megfelelő árajánlattal állunk rendelkezésére.