Üvegfödém

Üvegfödém, taposóüveg!

Az üvegstúdió vállalja, hogy igényesen, egyedi kivitelezéssel elkészíti és beépíti Önnek a járható üveget, vagy üvegfödémet otthonába!
Kiemelt szerepe van természetesen az üvegszerkezetek alátámasztásának és rögzítésének is, nálunk ezzel kapcsolatban is profi megoldásokra számíthat!

Az Ön otthonában is egy jól megválasztott helyen a járható üveg igazi központi design eleme lehet a lakásnak. Megnyerő egy járható üvegfödém olyan lakásban, ahol vagy több szint van és a felsőbb szint padlózata járható üvegből, készül, így betekintést enged az alsóbb szintre.

Gyártási és beépítési határidő: 4-8 hét. Bátran használja Ön is ezt a rendkívül cialis generico biztonságos, modern, exkluzív kivitelezést!
Kérje telefonon, vagy E-mailen ingyenes árajánlatunkat, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást!

Árak telefon azonnal:

+36 30 200 9000, 

+36 1 349 1947,

+36 30 587 6925

+36 30 193 2219

Kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe:

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. A főváros szívében, könnyű parkolással az üzlet előtt! Gyalogosan a Lehel téri metrómegállótól 5 percre. Találkozzunk nálunk, várjuk szeretettel!

Üvegfödém, taposóüveg, üvegpadló, üveg járófelület készítés és beépítés

Az üveglépcső, üvegfödém, vagy taposóüveg gyakran előfordul irodákban és magánházakban is. Megjelenését tekintve igen elegáns megoldás. Többrétegű edzett ragasztott biztonsági üvegből készül. Egy-egy egyedi üvegfödém kivitelezése precíz tervezést, előkészítést és kivitelezést igényel. Mindenképpen tapasztalt, gyakorlott szakembertől kérjen tanácsot mielőtt döntene.  

Megjelenési formák: üvegfödém, üvegpadló, lépésálló üveg, járható üveg, taposó üveg, vagy üveg járófelület kialakítása: 3 rétegű  ragasztott és edzett üvegszerkezetekből készülnek, a biztonságos kialakítás miatt csúszásmentes felület kialakítható.

Kérjen ajánlatot most!

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.