Üvegfalak

Üvegfal készítés

Igény szerinti méretben készített, exkluzív, modern, biztonságos üvegfal megoldásokat kínálunk. 

Amit nyújtunk Önöknek, az a teljes kivitelezés a terveitől a megvalósulásig: 

– Segítség a tervezésben

– Árajánlatkészítés perceken belül

– A megrendelt munkák szakszerű felmérése

– Az anyagok kiszállítása

– Szakszerű beépítés, exkluzív kivitel és garancia

Közvetlenül a gyártótól beszerzett alapanyagoknak és a képesített szakemberek által készített üvegfalnak számos előnye van.

Vállaljuk hotelek, irodaházak, magánlakások, orvosi rendelők, kórházak, irodák üvegfal kivitelezéseit tetszőleges kialakításban, bármilyen méretben. 

A MAX üvegfal bármilyen méretben, ill. összeállításban kérhető.A MAX üvegfalak előnyei:

  • Biztonságos, kizárólag biztonsági üvegből készül.
  • elegáns és modern megjelenésű.
  • könnyen tisztítható.
  • Gyors kivitelezés, az üvegfal gyártási ideje: 2-4 hét.
  • minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, egyeztetjük a részleteket, segítünk a tervezésben. Bemutatótermünkben a lehetőségeket személyesen is megtapasztalhatják.
  • igényes felületekkel dolgozunk.
  • Minőségi, szakszerű kivitelezést nyújtunk, 25 éves szakmai tapasztalat és üvegipari SZAKKÉPESÍTÉSSEL rendelkező szakemberek építik be a termékeket!
  • Díjmentes árajánlat, akár országos kivitelezés!
üvegfal

Térelválasztó üvegfal

Ha modern térelválasztást szeretnénk, akkor leginkább az üvegfal jön szóba. Több célból alkalmazunk üvegfalat, de a lényeg, mindig a térelválasztás és a design. Ami még ennél is fontosabb, az a maximális biztonság.

Magánlakásokban konyha – nappali – étkező – és fürdőszoba elválasztó üvegfalait építjük, erről bővebben a zuhanyfalaknál írunk, munkahelyi környezetben tárgyalókat és irodákat, szépségszalonokban különböző kezelőhelységeket alakítunk ki.  Uszodákban, szállodákban wellness részlegeket, öltözőket építünk üvegből.

Irodai üvegfalak – irodaház belső kialakítások – tárgyalók:

Alábbiakban bemutatjuk az általunk alkalmazott beltéri üvegfal rendszert, amely előnyeit irodai környezetben nyújtja, mint az átláthatóság, a fény és helytakarékosság. Megjelenésében elegáns és minimál stílust képvisel.

Exkluzív megjelenésű üvegfal mindig eleganciát és luxust tükröz.

üvegfal

Kérje telefonon azonnal, vagy e-mailen ingyenes és gyors árajánlatunkat, elfogadás esetén a helyszíni felmérést, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást bemutatótermünkben és a helyszínen!Az egyedi üvegfal kivitelezése precíz előkészítést és kivitelezést igényel. Mindenképpen tapasztalt, gyakorlott szakemberre bízza a kivitelezést!

Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe. Szeretettel várjuk!

A tervezésben is segítünk: 

Beltéri üvegfal tervezése, előkészítése során érdemes a segítségünket igénybe venni.

A beltéri üvegfal elkészítése előtt fontos jól megtervezni a teret. Ez megadja a megfelelő méretű és típusú biztonsági üveget, valamint a preferált színeket, esetleges osztásokat. Az üvegfalak helyes tervezése hozzásegít a megfelelő végeredmény kialakításához, amely mindannyiunk közös érdeke.

Üvegfalat sokféle típusú üvegből építünk. Az edzett üveg, laminált biztonsági üveg és ezek kombinációi alkalmasak üvegfalakhoz. Természetesen minden egyes típusnak megvannak az előnyei. A felhasznált szerelvények típusa és színe is befolyásolhatja a fal megjelenését és funkcióját. Jelenleg a tokok bármely RAL színben rendelkezésre állnak. Újabban nagy igény van a keret nélküli üvegfalak készítésére, ennek lehetőségeiről is szívesen tájékoztatjuk a Megrendelőinket. 

A bemutatóteremben, illetve a helyszínen, a tapasztalt szakemberrel folytatott konzultáció segítséget ad abban, hogy a megfelelő üveget, funkciót, színt és ezáltal a várt megjelenést válasszuk ki a megrendelő komplex igényeinek megfelelően.

Pontos tervezés és pontos méretvételt követően, minden üvegfal egyedi méretben készül a gyártóüzemünkben. 

 

Kérjen ajánlatot most

Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.