Üvegfalak

Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Igény szerinti méretben készítünk, exkluzív, modern, ragasztott hangszigetelő, és/vagy edzett biztonsági üvegből készült üvegfal megoldásokat kínálunk.

Közvetlenül a gyártótól, szakképesített szakemberektől.

A fix üvegek rögzítése saját tervezésű és gyártású alumínium,  tetszőleges színre szinterezett, vagy rozsdamentes szálcsiszolt felületben elérhető üvegrögzítő profilban történik, az illesztésnél az üveg élek között duplocool hangszigetelő szalagot, vagy kristálytiszta szilikon tömítést alkalmazunk.

A MAX üvegfal bármilyen méretben, ill. összeállításban kérhető.A MAX üvegfalak előnyei:

  • Biztonságos, kizárólag biztonsági üvegből készül.
  • elegáns és modern megjelenésű.
  • könnyen tisztítható.
  • Gyors kivitelezés, az üvegfal gyártási ideje: 4-6 hét.
  • minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, egyeztetjük a részleteket, segítünk a tervezésben.
  • igényes felületek.
  • Minőségi, igényes, szakszerű kivitelezés, 25 éves szakmai tapasztalat és üvegipari SZAKKÉPESÍTÉSSEL rendelkező szakemberek építik be a termékeket!
  • Díjmentes árajánlat, akár országos kivitelezés!
terelvalaszto uveg

Térelválasztó üvegfal

Ha modern térelválasztást szeretnénk, akkor leginkább az üvegfal jön szóba. Több célból alkalmazunk üvegfalat, de a lényeg, mindig a térelválasztás és a design. Ami még ennél is fontosabb, az a maximális biztonság.

Magánlakásokban konyha – nappali – étkező – és fürdőszoba elválasztó üvegfalait építjük, erről bővebben a zuhanyfalaknál írunk, munkahelyi környezetben tárgyalókat és irodákat, szépségszalonokban különböző kezelőhelységeket alakítunk ki.  Uszodákban, szállodákban wellness részlegeket építünk üvegből.

Irodai üvegfalak – irodaház belső kialakítások – tárgyalók:

Alábbiakban bemutatjuk az általunk alkalmazott beltéri üvegfal rendszert, amely előnyeit irodai környezetben nyújtja, mint az átláthatóság, a fény és helytakarékosság. Megjelenésében elegáns és minimál stílust képvisel.

Exkluzív megjelenése eleganciát és luxust tükröz.

terelvalaszto uveg

Kérje telefonon azonnal, vagy e-mailen ingyenes és gyors árajánlatunkat, elfogadás esetén a helyszíni felmérést, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást bemutatótermünkben és a helyszínen!Az egyedi üvegfal kivitelezése precíz előkészítést és kivitelezést igényel. Mindenképpen tapasztalt, gyakorlott szakemberre bízza a kivitelezést!

Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe. Szeretettel várjuk!

Kérjen ajánlatot most

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.