Üvegajtók

A KERET NÉLKÜLI ÜVEG TOLÓAJTÓ, VAGY TOLHATÓ ÜVEGAJTÓ

Minden üvegajtó egyedi méretre készül, ezért bárhol kivitelezhető. A meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra a jelenlegi tok megmaradhat, de tok nélkül is szerelhető. A beépítéskor bontásra nincs szükség.

Rendkívül biztonságos, az üvegajtó minimum 8-10 mm vastag edzett üvegből készül. Az üvegajtó úgy zár el két teret egymástól, hogy átengedi a fényt. Egyedi toló üvegajtó készítése során lehetőség van bármilyen minta elkészítésére, ezzel valóban egyedi jelleget kap minden üvegajtó!

Minden üvegajtótokkal és tok nélkül közvetlenül a falra szerelhető, bontást nem igényel.A toló üvegajtó helytakarékos, vezetősín nem csúfítja a padlóburkolatot. Magas minőségű DORMA szerelvénycsaláddal kerül beépítésre, ez garantálja a hosszan tartó tökéletes működést, az exkluzív megjelenést.

Az üvegajtó kialakítható oldalzsanéros rögzítéssel, pl. ha a padló nem fúrható, vagy alsó és felső forgásponttal, padlófékkel például irodaházakban! A nyíló üvegajtó opcionálisan  szerelhető zárral, kilinccsel, toló pajzzsal, vagy kézfogóval.Az üvegajtók könnyen nyithatók, zárhatók, gyerekek által is. Sőt a gyerekek is bátran használhatják, könnyen mozgathatják.

Az üvegajtó tisztítása:

  • Az üvegajtók nem igényelnek speciális tisztítást.
  • Egyszerű üveg/tükör/ ablaktisztító folyadékkal befújjuk, majd száraz papírtörlővel letöröljük.
  • A matt üvegajtókat minden esetben savmart üvegből készítjük.

Tekintettel arra, hogy alsó vezetősín nem kerül beépítésre, könnyen tisztítható marad a padló is. Az üvegajtó tökéletes rögzítéséről a felső, vagy oldalsó felfüggesztés gondoskodik.

Az üvegajtó kivitelezési lehetőségei:

Az üveg típusa szerint: Lehet víztiszta, savmart, anyagában színezett bronz, szürke zöld, illetve kék. Egyedi fóliázott, dekor fóliázott, egyedi mintával savmart, egyedileg festett üvegajtók rendelhetők.

Az üvegajtó jellege szerint:

Toló üvegajtó és nyíló üvegajtó egyaránt létesíthető, ennek módját a megrendelő igénye és a helyi adottságok határozzák meg.

Az üvegajtó rögzítés szempontjából lehet:

Üvegpánttal zsanér jellegűen felfogatva (pl. szauna ajtók, beltéri üvegajtó), valamint alsó és felső forgásponttal rögzítve (pl. iroda, portál esetén üveg-üveg pántokkal)

Az üvegajtó és a felhasználó kapcsolata szempontjából:

Kilinccsel, toló pajzzsal, ajtógombbal, vagy többféle méretű és formájú ajtónyitó elemekkel, kagylógombokkal érintkezhetünk az üvegajtó használatakor. Az üvegajtó zárhatósága szerint készítünk zárható és nem zárható üvegajtókat egyaránt. Ezt szintén a megrendelő igénye határozza meg. Tolóajtó esetén is van lehetőség zárásra. Opcionálisan forgásponttal szerelt üvegajtók esetén lehetőség van padlófékkel szereltetni az üvegajtót, mert ebben az esetben az automatika használat után visszaállítja az ajtót nyitott, vagy csukott állapotba, azaz megtartja az üvegajtót 90 illetve 180 fokban.

Fentiekből egyértelműen kiderül, hogy számtalan üvegajtó létezik, tetszés szerint választható minden tulajdonsága. Így mindenki megtalálja a számára megfelelő üvegajtót.

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.

Árak azonnal telefonon:

+36 30 200 9000,
+36 1 349 1947
+36 30 587 6925
+36 30 193 2219

E-mail: uveg@uvegstudio.hu

Kérjen ajánlatot most!

Tekintse, meg termékeinket, kérjen időpontot és látogasson el bemutatótermünkbe!

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Könnyű parkolás autóval az üzlet előtt, gyalogosan 5 perc a Lehel téri metrótól.